Tesla Model X
Elon Musk slaagt er wederom in om met minder dan 140 tekens headlines te scoren.

De gewiekste baas van het hele spulletje antwoordt op twitter een collega-twitteraar met de volgende veelzeggende tekst:

Tesla will never stop innovating. People are buying the wrong car if they expect this. There will be major revs every 12 to 18 months.

Turbotaal van de geboren Zuid-Afrikaan! Zoals bekend rolt het merk regelmatig zogeheten Over the Air-updates uit, waarmee de software van reeds bestaande en geleverde Tesla’s op punt kan worden gezet. Dat heeft bijvoorbeeld betrekking op de prestaties (0-100 km/u sprinttijden), maar natuurlijk ook op het Autopilot.

Nieuwe software vraagt op gepaste tijden om nieuwe hardware. Gelukkig is daaraan gedacht! Enige tijd geleden maakte het merk bekend dat nieuwe auto’s een hoop extra techniek meekrijgen, met name gericht op autonoom rijden. Helaas is het volgens Musk niet mogelijk om oudere Tesla’s met de laatste technieken uit te rusten. Volgens Musk zijn daarvoor zo’n 300 nieuwe onderdelen nodig.

Foto door @edwinpeek via Autojunk


Meer lezen over: , , , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Zouden jullie niet vakkundig mijn logo van de foto af willen knippen?

@EdwinPeek: sorry, ik heb het aangepast. We doen dat vaker (en knippen ook ons eigen logo eraf;) maar zorgen wel altijd dat er credits bij ssaan. We zullen er voortaan rekening mee houden dat we je logo intact laten.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.