Tesla Motors heeft een nieuw partnership aangekondigd met The New Motion, aanbieder van laadservices voor (onder andere) eigenaren van elektrische auto’s.

Met deze samenwerking hebben alle Model S eigenaren in Nederland en België toegang tot het snel uitbreidende netwerk van publieke laadpunten. Het laadnetwerk van The New Motion is met ruim 5.000 laadpunten het grootste en snelst groeiende netwerk van EV laadpunten in Europa. Ook worden alle Model S eigenaren voorzien van passende laadservices voor thuis en op kantoor, waardoor er veel elektrische kilometers gemaakt kunnen worden.

“Door deze nieuwe samenwerking hebben eigenaren van een Model S toegang tot een ‘laadpakket’ waarbij een laadoplossing wordt aangeboden die geschikt is voor het op hoog vermogen laden van de Model S. Door deze samenwerking aan te gaan met The New Motion worden onze klanten voorzien van uitstekende laadoplossingen en services”, aldus Peter Bardenfleth-Hansen, Senior Regional Sales manager Tesla Motors.

“Wij zijn erg trots op dit nieuwe partnership met Tesla Motors”, zegt Sander Ouwerkerk, CEO The New Motion. “De Model S is een innovatieve en zeer gebruiksvriendelijke auto die elektrisch rijden makkelijk, aantrekkelijk en heel erg leuk maakt. Onze geavanceerde laadservices zijn hier een perfecte aanvulling op en dit maakt elektrisch rijden volledig zorgeloos voor de eindgebruiker.”

Tesla Motors’ doel is om de transitie naar elektrische mobiliteit op wereldwijde schaal te versnellen en het bedrijf ontwikkelt daartoe een hele reeks, steeds betaalbaardere elektrische auto’s. De fabrikant heeft inmiddels meer dan 15.000 EV’s verkocht en afgeleverd aan klanten in 31 landen. De levering van de Model S in Europa is deze zomer gestart.


Meer lezen over: , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Het is me niet duidelijk wat deze ‘deal’ nu precies inhoudt voor ons kopers. Zo’n 11KW of 22KW laadpaal kan ik toch ook wel buiten deze samenwerking om bestellen?

Als je een beetje handig bent koop je de apparatuur gewoon via Ebay en geef je deze geldeters de vinger 😉

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.