De imposante truck is er nog niet eens, maar wordt toch beter dan beloofd.

Er wordt wederom blijk gegeven van de verbeteringsdrift van Tesla. Onduidelijk is hoe, duidelijk is dát de Tesla Cybertruck beter wordt. Zoals het hoort bij een productieversie. De geruchtmakende showversie had wat problemen met brekende ruiten, dus wellicht is dat pijnpunt aangepast. Ook zijn berichten langsgekomen over de beschikbaarheid van meerdere kleuren. Tesla-topman Elon Musk wil er verder niet veel over kwijt, maar maakt duidelijk dat het om talrijke, kleine aanpassingen gaat.

Het onderwerp van de Tesla Cybertruck wordt zeker niet afgezwakt. De auto krijgt een “exoskelet”, zodat de carrosserie zorgt voor een hogere constructieve sterkte. Als alles volgens schema verloopt, dan moet de productie van de Tesla Cybertruck eind 2021 (mondjesmaat) van start gaan. Grotere aantallen zijn voorzien voor 2022.

Tegen die tijd is de concurrentie naar verwachting op volle sterkte aanwezig. Tegenstanders van de Tesla Cybertruck zijn onder andere de Bollinger B2, Ford F150, Hummer EV en Rivian R1T. (Via: electrek.co)


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.