Tesla’s pickup zou slechts in één kleur beschikbaar zijn; staalgrijs. Wellicht komt er toch een wat ruimer kleuraanbod, wat nog niet wil zeggen dat iedere denkbare kleur van de kleurenwaaier uit valt te zoeken.

De Tesla Cybertruck is buitengewoon stevig. Opgetrokken uit een zeer harde staalsoort en voorzien van een exoskelet. Vorm volgt functie. De pickup truck is er niet om mooi te wezen, maar om onaantastbaar te zijn.

Het leek erop dat de auto slechts in één kleur beschikbaar zou zijn, aangezien het niet de bedoeling is om het staal verder te bewerken dan noodzakelijk is, laat staan in een modieuze kleur te spuiten. De implicatie van dit alles is dat een Tesla Cybertruck eenvoudigweg grijs is (zoals de Silberpfeile van Mercedes dat ooit waren). Daar zou wel eens iets aan gewijzigd kunnen worden. Door verhitting kan het staal van de Tesla Cybertruck namelijk een andere kleur krijgen. Het gaat zowaar om een vrij ruim aanbod; grijs, brons, goud, maar ook blauwtinten behoren wellicht tot de mogelijkheden.

Tegen het einde van 2021 zullen we erachter komen. Dan wordt de Tesla Cybertruck verwacht. (Via: electrek.co)


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.