Tesla
Voor deze markt heeft Tesla nog niets bedacht.

Tesla is inmiddels een breed georiënteerd merk. Ze hebben een sedan, een crossover en daar komt volgend jaar nog een kleinere crossover bij. Dan werkt de Amerikaanse autofabrikant nog aan een sportauto (Roadster), een elektrische pickup en een elektrische vrachtwagen.

Als Tesla de ambitie heeft om elk segment te vullen dan kan de elektrische camper daar ook nog wel bij. Vanlifer heeft alvast het initiatief genomen in photoshop. Op basis van de Tesla Semi komen ze met een motorhome en het resultaat is daar. Het front is hetzelfde gebleven, de meeste veranderingen hebben aan de achterkant plaatsgevonden.

Of Tesla er ooit brood in zal zien om met een motorhome of camper te komen is afwachten. Voorlopig zal dat niet zijn, want het is een segment dat minder geld zal opleveren dan een pickup of vrachtwagen. En geld is iets wat Tesla zeer zeker nodig heeft om een toekomst te kunnen opbouwen. Het zal dus voorlopig bij een photoshop blijven. De échte Semi heeft volgens Tesla een actieradius van 800 kilometer, gaat 180.000 dollar kosten en komt volgend jaar op de markt.


Meer lezen over: , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Een camper met twee vrachtwagen achterassen op de helft van de wagenlengte. Wat een enorme overhang geeft dat achter…

Dit is gewoon een héél goedkope fotoshop.

Maar een elektrische camper lijkt me zeker een goed idee, moet ie wel veel gebruikt worden. Anders is het zonde van de batterijen die ook voor een vrachtwagen gebruikt hadden kunnen worden.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.