Automobilisten die onlangs bij de Texaco aan de A28 (Harderwijk) kwamen tanken, bleven ongetwijfeld verbaasd naar de teller kijken. Als verrassing liet Opel automobilisten namelijk de hele dag benzine en diesel tanken voor de prijs van LPG. Met flinke files op de snelweg tot gevolg.

Aanleiding voor Opel om een ludieke verrassingsactie aan de pomp te organiseren was het recente onderzoek waaruit blijkt dat veel automobilisten niet op de hoogte zijn van het prijsverschil tussen benzin/diesel en LPG.

‘Nee, het is geen grap’
Via candid camera’s werden de reacties van verbaasde automobilisten gefilmd. De meeste mensen keken meerdere keren naar het totaalbedrag op het display of keken verbaasd om zich heen om te zien of de lage prijs wel klopte. Aan de kassa werd dit echter bevestigd, hetgeen directe zorgde voor blije gezichten.

Veiligheid in geding
Via Facebook en Twitter gaf Opel hints over de precieze locatie van de actie. Hierna ontstond er zelfs een file op de A28. Een aantal mensen kwam zelfs voor een tweede keer tanken, maar dan met een andere auto. Uiteindelijk werd de actie uit veiligheidsoverwegingen vroegtijdig gestaakt. Maar toen was de actie al geslaagd.


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.