Het duurzaamheidsprogramma MVO-Beleid van FOCWA Schadeherstel gaat voortaan verder onder de vlag van Erkend Duurzaam.

Deze stap vloeit voort uit de samenwerking die op 11 juni jl. werd bezegeld door de branchepartijen BOVAG, FOCWA, RAI Vereniging en STIBA om de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, MVO en certificeringen onder te brengen bij IvDM (onderdeel van ARN). Doel van deze samenwerking: een eenduidige set van certificaten over duurzaamheid en MVO voor de gehele mobiliteitsbranche.

Erkend Duurzaam

De samenwerking op het gebied van duurzaamheid zal onder de gemeenschappelijke naam en beeldmerk van Erkend Duurzaam worden uitgevoerd. Erkend Duurzaam, het duurzaamheidsprogramma ontwikkeld door BOVAG, is overgenomen door IvDM. Onder de vlag van Erkend Duurzaam worden voor de verschillende deelbranches voortaan duurzaamheidscertificaten beschikbaar.

Efficiënt en overzichtelijk

Deze centrale branche-aanpak zorgt ervoor dat duurzaam ondernemen voor leasemaatschappijen, overheden en verzekeraars overzichtelijk wordt. De nauwe samenwerking op gebied van duurzaamheid betekent bundeling van kennis en vergroten van efficiency. De branche zet met deze samenwerking een belangrijke stap vooruit op het gebied van duurzaam ondernemen.


Meer lezen over: , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.