Snelladen bij Fastned voor de prijs van langzaam laden
Maar daarvoor dient u wel even een abonnement af te sluiten.

Fastned introduceert vandaag een nieuw abonnement: Fastned Standaard. Hiermee kunnen elektrische rijders voor 35ct per kWh snelladen bij alle Fastned stations op basis van een abonnement van €12 per maand. Volgens Fastned betekent dit dat EV-rijders voor iets meer dan een tientje per maand 10 keer sneller kunnen laden dan thuis, met 100% groene stroom van Nederlandse bodem, met gratis Wifi, op locaties direct langs de snelweg en met een uptime van 99,99%. Mede-oprichter Michiel Langezaal:

“Benzine wordt verkocht per liter, maar hoe wij elektriciteit gaan verkopen lijkt meer op mobiele telefonie met prepaid, abonnementen en bundels.”

Onbeperkt laden voor €100 per maand

Hiermee kan de elektrische rijder een abonnement kiezen dat het beste past bij zijn of haar laadgedrag. De incidentele lader kan altijd bij Fastned terecht en betalen per kWh. De veelrijder kan kiezen voor het ‘Unlimited’ abonnement waarbij onbeperkt kan worden geladen voor €100 per maand (incl. BTW). Daar komt nu het Standaard-abonnement bij, dat volgens Fastned al interessant is vanaf 1 of 2 keer laden per maand. Met dit abonnement maakt het voor je portemonnee niet meer uit waar je gaat laden; aan de laadpaal of bij een snellaadstation. De abonnementen kunnen maandelijks gewijzigd of opgezegd worden.

Fastned abonnement prijzen
Fastned abonnement prijzen


Meer lezen over: , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Kost je nog steeds 21 euro om je Model S vol te gooien, er van uit gaand dat er geen SC in de buurt is en je 60 KWh aftopt.

Ben wel benieuwd hoeveel mensen bij Fastned een Unlimited abo hebben. Voordat je > 250 KWh in een maand geladen hebt met een Zoe, i3 of Outlander ben je wel even bezig..

Ze denken blijkbaar nog steeds dat ondernemers niet kunnen rekenen. Woekerprijzen voor stroom die ze zelf heel goedkoop inkopen en er ook nog eens bijna geen energiebelasting over betalen. Leuk bedacht maar geen goed verdienmodel.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.