deelauto
Met de SnappApp van SnappCar kan een auto sneller en gemakkelijker worden gedeeld.

De SnappApp is in de eerste plaats geschikt om razendsnel een geschikte SnappCar in de directe omgeving te vinden en vervolgens makkelijk afspraken te maken met de huurder of verhuurder. De app die gratis beschikbaar is voor iPhone en Android, is voor SnappCar een cruciale stap op weg naar het altijd en overal kunnen delen van een auto.

De SnappApp geeft via een kaartje inzicht in welke SnappCars er in de omgeving staan. Via de kalender kan de verhuurder snel en makkelijk de beschikbaarheid van de auto aangeven, zodat huurders continu een actueel inzicht hebben in de dagen en dagdelen waarop auto’s beschikbaar zijn. Vervolgens kunnen huurder en verhuurder met de chat-functie die vergelijkbaar is met Whatsapp, snel en makkelijk met elkaar communiceren. Pascal Ontijd, mede-oprichter SnappCar:

Met ruim 50.000 deelnemers in ruim 800 gemeenten in Nederland doen we er alles aan om het onderling autodelen binnen onze community optimaal te faciliteren. Dat betekent: snel, betrouwbaar en makkelijk. Mensen besluiten vaak kort van te voren dat zij een paar dagen op pad willen met een auto. Dan willen zij zo snel mogelijk exact weten waar ze aan toe zijn. Met deze app is dat op de hoek van de straat al het geval.

Update onderweg

Naast een kaart, kalender- en chatfunctie, bevat de SnappApp een zoekfunctie die net als Google relevante zoekresultaten in de buurt laat zien die het meest waarschijnlijk aansluiten bij uw behoefte. Eind deze zomer komt SnappCar met een update van de app waarbij er nog meer functies worden toegevoegd.

Nog maar het begin

De SnappApp is voor SnappCar een belangrijke nieuwe stap in haar ambitie om in 2018 250.000 Europese auto’s via haar platform te delen. Ontijd: “In de deeleconomie draait het om optimale toegang tot producten en diensten. Met deze app zetten we daar een belangrijke stap in en maken we autodelen nog aantrekkelijker voor een grotere groep mensen. Deze app is wat ons betreft nog maar het begin.”


Meer lezen over: , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.