Smart claimt met de fortwo edition cityflame, met zijn bodypanels in ‘flame yellow’ en zwart gelakte tridion-veiligheidscel, een echte blikvanger te hebben, en daar valt weinig tegenin te brengen.

edition cityflame

De nieuwe special edition van de smart fortwo heet edition cityflame. smart volgt daarmee de laatste trend op kleurgebied en vervult tegelijkertijd de wens van veel klanten naar een nog sterkere individualisering. De meest opvallende uiterlijke kenmerken zijn de bodypanels in opvallende parelmoerlak ‘flame yellow’ (naar keuze ook leverbaar in zwart). In combinatie met de zwarte tridion-veiligheidscel, de zwartgelakte 3-dubbelspaaks lichtmetalen wielen en de zwarte buitenspiegelbehuizing oogt de gele lak sportief en expressief.

Het kleurenmengsel wordt doorgezet in het interieur: de zittingen van de stoelen in zwarte leer worden omlijst door gele inzetstukken van kunstleer en zijn voorzien van gele sierstiksels. Ook het instrumentenpaneel in lederoptiek is afgewerkt met gele stiksel.

2.400 exemplaren

De limited edition van 2.400 exemplaren is gebaseerd op het model passion en beschikt daarom standaard onder meer over het automatische schakelprogramma softtouch, elektrisch bedienbare ramen, airco met automatische temperatuurregeling en een transparant panoramadak met zonwering.

Vanaf €15.176
Aan boord bevindt zich verder het audiosysteem basic. De smart fortwo edition cityflame is vanaf €15.176 leverbaar als coupé en cabrio met 52 kW mhd benzinemotor of 62 kW benzinemotor.


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.