smart heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met Bikes & Retail.

Binnenkort is de smart ebike ook leverbaar via de gespecialiseerde fietsvakhandel. De nadruk ligt daarbij niet alleen op verkoop, maar ook op goede dienstverlening: service en onderhoud voldoen aan de hoge eisen die smart voor zijn producten hanteert.

De samenwerking tussen smart en retail specialist Bikes & Retail werd officieel bekrachtigd door de handtekeningen van Gerard van Os (Mercedes-Benz Nederland) en Perry Jansen (Bikes & Retail). Dat gebeurde op de Fietsvak, de fietsvakbeurs in de RAI in Amsterdam.

Bikes & Retail ziet een groot potentieel in de ebike van smart. Directeur Perry Jansen daarover:

De doelgroep voor elektrische fietsen verjongt sterk. ebikes worden bijvoorbeeld steeds meer ingezet door forenzen die op een sportieve manier naar hun werk willen gaan – ze zien woon/werk-verkeer ook als een manier om fit te blijven. De smart ebike biedt ondersteuning op wens en daarbij heeft hij een geheel eigen, hippe en sportieve uitstraling – het is een echte smart. Door deze combinatie van factoren is het de juiste fiets op het juiste moment. De brede beschikbaarheid die wij kunnen waarborgen, kan het succes van de smart ebike verder versterken, al helemaal omdat de ebike beschikbaar is via echte specialisten, die ook service en onderhoud perfect uitvoeren.

De smart ebike blijft uiteraard ook leverbaar via de officiële smart-verkooppunten. Geïnteresseerden kunnen ook daar terecht voor informatie, proefritten en service en onderhoud.


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.