De nieuwe Skoda Octavia 1.6 TDI Greenline wordt leverbaar met 14 procent bijtelling. Met een uitstoot van slechts 87 g/km CO2 lijkt voor de Octavia Greenline een Nederlandse carrière als leaseknaller weggelegd.

Hatchback & Combi
De Skoda Octavia 1.6 TDI Greenline levert 81 kW (110 pk). Het verbruik komt op papier uit op 3,3 liter/100 km. Dankzij de CO2-uitstoot van 87 g/km komt hij in aanmerking voor de felbegeerde 14 procent status. Dit geldt voor zowel de Hatchback als de Combi.

De Octavia heeft een interieur van 1.782 mm in lengte, de knieruimte bedraagt 73 mm en de hoofdruimte achterin is 980 mm. Ook de bagageruimte is met 590 liter voor de Hatchback en 610 liter voor de Combi niet misselijk. Met neergeklapte achterbank kan zelfs 1.580 liter mee (Combi 1.740 liter).

Vanaf september
De Skoda ctavia Greenline wordt in september verkrijgbaar, de prijzen zijn op dit moment nog niet bekend.

En er is nog meer 14 procent nieuws van Skoda, want de Fabia Greenline en Fabia Combi Greenline zijn terug van even weggeweest in dit deel van de leasemarkt. Sinds de aanscherping van de CO2-normen per 1 januari vielen ze even buiten de boot, maar dat is nu rechtgezet.


Meer lezen over: , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.