Net als destijds met de Volkswagen up!, kan het winkelende publiek in de Kalverstraat in Amsterdam vier weken lang kennis maken met de Seat Mii in een daaraan toegewijde winkel.

Proefritten vanaf het Rokin
In tegenstelling tot de meeste winkels in de Kalverstraat wordt er in de SEAT Mii Store niets verkocht. Bezoekers kunnen er terecht voor een eerste kennismaking met de Mii en voor alle informatie over SEAT’s nieuwe stadsauto. Wie een nadere kennismaking met de Mii vervolgens ziet zitten, kan direct in één van de demo-auto’s stappen, die op het Rokin klaarstaan voor een alles onthullende proefrit. Waarbij ze de eigenschappen van de Mii in zijn natuurlijke habitat optimaal kunnen ervaren via een gevarieerde, vooraf uitgezette testroute via het SEAT Portable System, één van de vele handige Mii-features.

Natje & droogje
De Seat Mii Store is geheel in lijn met de nieuwe corporate identity van het merk ontworpen, met een wekelijks wisselend thema afgestemd op de beleving die past bij een auto als de Mii. De vier thema’s die in de landelijke campagne rondom de Seat Mii steevast terugkomen zijn ‘eten & drinken’, ‘ontspanning’, ‘zingen’ of ‘persoonlijke verzorging’ en bezoekers van de SEAT Mii Store zullen die thema’s ook duidelijk tegenkomen. Zo zullen passanten die tijdens het thema ‘eten & drinken’ bijvoorbeeld in één van de twee Mii’s in de winkel stappen, een lekker hapje en drankje in de auto aantreffen.

In de store kunnen bezoekers zich tevens in de Mii laten fotograferen, om die foto vervolgens direct te uploaden op hun Facebook-pagina. Wanneer de Store zijn deuren na vier weken weer sluit, zal onder alle bezoekers die hun foto hebben geüpload een weekend Barcelona worden verloot.

Openingstijden
Op 23 mei opende de Store zijn deuren en vier weken lang kunnen bezoekers daar de Mii zelf ervaren. De store is zeven dagen per week geopend: op maandag & zondag van 12.00-18.00 uur, op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 10.00-18.00 uur en op donderdag van 10.00-21.00 uur. De SEAT Mii Store is gevestigd in het pand van ‘Store for Brands’ aan de Kalverstraat 101 in Amsterdam.


Meer lezen over: , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.