Bezoekers van de nieuwe SEAT brand store in Malden kunnen zich vanaf deze week verlekkeren aan een SEAT Mii die compleet met echte chocolade is overgoten.

Nieuwe brand store
De chocolade SEAT Mii is een initiatief van SEAT-dealer Auto Traa uit Nijmegen. In navolging op de SEAT Mii brand store die SEAT eerder dit jaar in de Kalverstraat in Amsterdam opende, heeft SEAT-dealer Auto Traa op eigen initiatief zelf in het winkelcentrum ook een tijdelijke brand store geopend. Waarin momenteel enkele Mii´s, Ibiza´s en een Altea te bewonderen zijn, eind deze maand vanzelfsprekend aangevuld met de compleet nieuwe SEAT Leon.

Een centrale plek in de SEAT brand store in Malden is sinds deze week ingericht voor een volledig met melkchocolade overgoten SEAT Mii. Afgelopen weekend kregen kinderen in het winkelcentrum de gelegenheid om de chocolade Mii nog verder te verfraaien met kleine chocolaatjes. Tot eind december kunnen bezoekers schatten wat het totaalgewicht van de Mii inclusief de chocolade is. Degene die het juiste gewicht raadt mag twee maanden gratis in een Mii rijden.


Meer lezen over: , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.