Seat komt met een uitgebreide serie Businessline-uitvoeringen voor een groot aantal modellen. De Ibiza bijt daarbij het spits af met de Businessline-, Businessline ECO- en Businessline High-versies. En met de Ibiza Businessline ECO breidt Seat het Ibiza-gamma uit met een nieuwe 14% bijtellingsauto. Let’s talk Businessline!

Met de Businessline-uitvoeringen van de Ibiza bedient Seat een breed publiek van overwegend zakelijke rijders die in hoofdzaak kijken naar fiscale bijtelling. En voor hen is er goed nieuws, want met de introductie van de Ibiza 3-deurs SC Businessline ECO (1.2 TDI 55 kW/75 pk) heeft het Spaanse merk een nieuwe troef in het concurrerende segment van de 14% bijtellingauto’s, dankzij een CO2-uitstoot van 87 g/km. Standaard vertrouwt de Businessline ECO ondermeer op airconditioning, een radio/cd/mp3-speler, Seat Portable System voorbereiding en leer voor de versnellingspook en het stuur.

Ibiza Businessline
De Ibiza Businessline 1.2 TDI (55 kW/75 pk) beschikt standaard onder andere over airconditioning, een radio/CD/MP3-speler met aux-in-aansluiting, audiobediening op het stuurwiel, 4 speakers, elektrisch bedienbare en verwarmbare buitenspiegels en op afstand bedienbare centrale portiervergrendeling.

Ibiza Businessline High
Ten opzichte van die Businessline brengt de Ibiza Businessline High het begrip ‘luxe’ op een nog hoger plan, maar tegen dezelfde gunstige fiscale benefits. Belangrijk is bovendien dat het voordeel op het Businessline High-pakket oploopt tot zelfs € 2.735,- voor de Ibiza ST. De Businessline High krijgt standaard onder meer:

– Climatronic
– Donker getinte ruiten achter
– LED achterlichten
– Cruise Control
– Mistlampen met bochtverlichting
– Automatisch dimmende binnenspiegel
– Coming home functie
– Elektrisch inklapbare spiegels
– Regen- en lichtsensor


Meer lezen over: , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.