De kersverse Nederlands Kampioene op de 1.000 meter Marrit Leenstra en het Friese bedrijf OrangeGas zijn een samenwerking overeengekomen. De jonge schaatsster wordt ambassadeur voor rijden op Groengas.

OrangeGas zegt al langer op zoek te zijn geweest naar een officieel ambassadeur om het rijden op Groengas in de markt een gezicht te geven. “Met Marrit hebben we de perfecte match, niet alleen sportief maar ook op het gebied van duurzaamheid. Als studente Future Planet Studies gelooft Marrit in reële oplossingen voor een duurzame toekomst. Bij OrangeGas noemen wij dat de Happy Planet-gedachte, niet voor niks onze pay-off”, aldus Marcel Borger, mede-oprichter en directeur van OrangeGas.

Snelst groeiende nieuwkomer
“Daarnaast is OrangeGas net als Marrit jong, ambitieus en doelgericht. Sinds haar doorbraak in 2008 is Marrit niet meer weg te denken van de schaatspodia en met een gemiddelde van 1 nieuw vulpunt per maand is OrangeGas de snelst groeiende nieuwkomer in de markt van brandstoffen en duurzame mobiliteit.”

Marrit Leenstra bij haar auto op Groengas

Marrit heeft inmiddels een Fiat Punto op Groengas tot haar beschikking gekregen. “Rijden op Groengas is een mooi voorbeeld van reële en duurzame mobiliteit en ook nog de goedkoopste brandstof van dit moment”, aldus de schaatskampioene. “Ik ben ontzettend blij met deze samenwerking, juist ook omdat het bedrijf en haar gedachtegoed helemaal bij mijn visie en interesses past.”


Meer lezen over: , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.