Project A15 testrijders
De 10 Rotterdamse Testrijders rijden alweer 3 maanden in hun elektrische deelauto.

De elektrische auto een jaar lang zoveel mogelijk delen met bekenden en onbekenden. Dat is de opdracht die de 10 Rotterdamse Testrijders van Project A15 begin maart meekregen. De teller staat nu, na drie maanden, op 150 deelmomenten.

De Testrijders strijden elke 3 maanden om een mooie prijs. De eerste Team Trial daagde de Testrijders uit om de auto zoveel mogelijk te verhuren via SnappCar. Testrijder Jeroen Prinsen wist zijn Nissan LEAF maar liefst 13 keer via het platform te verhuren en is de winnaar van de eerste Trial. De prijs: een lunch voor 25 personen, georganiseerd door Rotterdamse duurzame groenteboer Rechtstreex.

De Testrijders kwamen bijeen om hun ervaringen met autodelen uit te wisselen. Huurders blijken vaak heel enthousiast over elektrisch rijden. Een enkeling was zelfs zo overtuigd, dat hij na het huren zelf een elektrische auto heeft aangeschaft.

De komende 3 maanden krijgen de Testrijders een nieuwe uitdaging voor de kiezen: wie verzint de meest ludieke actie om zijn auto te delen?


Meer lezen over: , , , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.