Er is wederom een parkeergarage in Rotterdam die een aantal oplaadpunten heeft gekregen, en waar dus alleen EV’s mogen parkeren.

Interparking
Met de ingebruikname van de eerste elf lolo’s smart, het oplaadpunt van The New Motion, in diverse parkeergarages waaronder de Lijnbaan te Rotterdam, is de samenwerking tussen The New Motion en Interparking een feit. De samenwerking tussen Interparking en The New Motion zal resulteren in het plaatsen van de laadpunten in verschillende garages van Interparking. Inmiddels zijn er op verschillende locaties lolo’s smart geïnstalleerd en het aantal installaties zal de komende tijd blijven groeien.

“Met de komst van deze nieuwe samenwerking wordt het love to load netwerk verder uitgebreid. Berijders van elektrische auto’s kunnen nu op steeds meer strategische plekken als winkelcentra in het centrum van grote steden hun auto opladen. Het is van belang dat grote partijen zoals Interparking zich blijven aansluiten bij het love to load netwerk. Ik ben dan ook erg verheugd over deze samenwerking” aldus Alef Arendsen, medeoprichter The New Motion.

love to load
De lolo’s smart bij Interparking maken deel uit van het “love to load netwerk”. Dit is het landelijk netwerk van normale laders (lolo smart) en snelladers (lolo fast forward), dat is opgezet door The New Motion en waarbij verschillende partners zijn aangesloten en zich kunnen blijven aansluiten.


Meer lezen over: , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.