Feyenoord en Opel Nederland hebben gisteren een samenwerkingsovereenkomst voor zes jaar afgesloten. Het contract werd tijdens de feestelijkheden van de Feyenoord Open Dag officieel ondertekend.

Feyenoord en de Rotterdamse Opel-dealer Eef en Huub gingen per 1 januari 2010 een hernieuwde samenwerking aan, toen al ondersteund door Opel Nederland. Dankzij de positieve ervaringen van deze drie-eenheid en de inzet van genoemde Opel-dealer heeft Opel Nederland besloten het partnership met Feyenoord geheel over te nemen en verder uit te bouwen. Eef & Huub blijft overigens leverancier van de auto’s voor Feyenoord, in nauwe samenwerking met Opel Leasing. Met deze verlengde samenwerking kunnen selectie en staf en een groot aantal medewerkers van Feyenoord dus nog jaren in hun vertrouwde Opel blijven rijden.

De trainers Ronald Koeman, Giovanni van Bronckhorst en Jean-Paul van Gastel zijn de eersten bij Feyenoord die de succesvolle en revolutionaire elektrische auto van Opel gaan rijden. Zij nemen binnenkort de sleutels van hun nieuwe Opel Ampera in ontvangst. Zij kunnen hun Ampera dan ook opladen bij De Kuip, waar sinds april van dit jaar twee oplaadpunten van stadionpartner Eneco staan.

Opel Nederland vormt met deze verbintenis geen uitzondering binnen de Europese Opel-organisatie. Onlangs sloot Opel Duitsland vergelijkbare partnerships af met de Duitse Bundesliga-clubs Fortuna Düsseldorf, Bayer 04 Leverkusen, SC Freiburg en FSV Mainz 05. Afgelopen donderdag kwam daar een vijfde club bij, en niet de minste, te weten de Duitse landskampioen en Champions League deelnemer Borussia Dortmund.


Meer lezen over: , , , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

En nu vraag ik me af of ze ook echt thuis zullen gaan opladen.. Ben benieuwd.

Ik zie hier toch een probleem. Slechts twee laadpunten en drie trainers in een Ampera. Op deze manier worden ze dus niet netjes opgeladen.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.