Ford zet zich in Nederland sterk in voor de zakelijke markt, een segment waarin modellen met een lage fiscale bijtelling belangrijker zijn dan ooit. Ford biedt daarom ook in 2014 een zeer breed gamma met rijk uitgeruste leasemodellen die in de fiscaal aantrekkelijke bijtellingscategorieën van 4%, 14% of 20% bijtelling vallen.

Gerard Bolder, Algemeen Directeur van Ford Nederland B.V.:

Een lage bijtelling voor zakelijke rijders is niet alleen te danken aan een gunstig bijtellingspercentage, maar zeker ook aan onze zeer aantrekkelijke ECOnetic Lease-modellen en EcoBoost Editions. Deze riant uitgeruste Ford modellen zijn zonder meerprijs standaard voorzien van een groot aantal begeerlijk opties. De vele standaard gemonteerde features ziet de zakelijke rijder niet terug in de bijtelling. Hoe lager de catalogusprijs, des te lager de fiscale bijtelling.

Het uitgebreide gamma van Ford-modellen met een extra lage fiscale bijtelling omvat voor 2014:

4% bijtelling
De emissievrije, elektrisch aangedreven Ford Focus Electric.

14% bijtelling
De Ford Fiesta 1.6 TDCi.

20% bijtelling
Een groot deel van de Ford-modellen valt komend jaar in het gunstige tarief van 20%:
– Alle Fiesta 1.0 benzinemodellen, inclusief de recent geïntroduceerde 1.0 EcoBoost met PowerShift automaat;
– Alle B-MAX 1.0 benzine- en 1.6 TDCi-modellen;
– Alle Focus 1.0 EcoBoost benzine- en 1.6 TDCi dieselmodellen;
– Alle C-MAX 1.0 EcoBoost benzine- en 1.6 TDCi dieselmodellen;
– De Ford Mondeo 1.6 TDCi hatchback en wagon;
– De nieuwe Transit Connect L1 ECOnetic 1.6 TDCi.

Lage bijtelling dankzij gunstige bijtellingspercentages én aantrekkelijke leasemodellen
Ford dankt zijn succes onder zakelijke rijders niet alleen aan de gunstige bijtellingscategorieën waarin een groot deel van de modellen valt. De combinatie van aantrekkelijke leasemodellen én een laag bijtellingspercentage resulteert in extra lage maandlasten. Het omvangrijke gamma van speciale leasemodellen van Ford omvat onder meer:

Ford Fiesta 1.6 TDCi ECOnetic Lease
De ultrazuinige Fiesta 1.6 TDCi ECOnetic Lease is verkrijgbaar als zeer complete Style of extra luxe Titanium die standaard is voorzien van ruim 4.000 euro aan opties. De netto maandelijkse bijtelling voor deze uitvoeringen begint bij 78 euro* voor de Style en 90 euro* voor de Titanium.

Ford Focus EcoBoost Editions
De Focus EcoBoost Editions danken hun naam aan de befaamde 1.0 EcoBoost benzinemotor, die is uitgeroepen tot International Engine of the Year van 2012 én 2013, en zijn zeer rijk uitgerust. De Focus EcoBoost Edition is er ook als extra luxe EcoBoost Edition Plus. Deze aantrekkelijk geprijsde modellen zijn daarnaast, zonder meerprijs, ook leverbaar als ruime wagon. De netto fiscale bijtelling voor deze uitvoeringen start vanaf 133 euro* voor de EcoBoost Edition en 161 euro* voor de EcoBoost Edition Plus.

Ford C-MAX ECOnetic Lease
De zuinige en dynamische C-MAX 1.0 EcoBoost én 1.6 TDCi zijn verkrijgbaar als compleet uitgeruste ECOnetic Lease die standaard is voorzien van ruim 3.170 euro aan opties waarover de zakelijke rijder geen bijtelling hoeft te betalen. De zeer rijk uitgeruste C-MAX ECOnetic Lease is er al vanaf een netto bijtelling van 175 euro* per maand.

Ford Mondeo Platinum 1.6 TDCi ECOnetic Lease
De ongekend rijk uitgeruste Ford Mondeo 1.6 TDCi Platinum ECOnetic Lease, die standaard is voorzien van 8.600 euro aan opties, is al te rijden met een netto bijtelling vanaf 228 euro per maand. Met de Xpression Line maakt Ford het rijden in een Mondeo aantrekkelijker dan ooit. Letterlijk én figuurlijk. Letterlijk omdat de sportieve en gedistingeerde Xpression Line exterieurstyling het kinetic design van de Mondeo nog verder verfraait. Figuurlijk vanwege de riante extra uitrusting tegen een scherpe prijs en lage bijtelling. Over de Xpression Line extra´s betaalt de zakelijk rijder zelfs helemaal géén bijtelling.

Vanwege de vele bijtellingsvriendelijke modellen van Ford ziet Gerard Bolder het jaar 2014 vol vertrouwen tegemoet:

Voor de zakelijke rijder is een lage fiscale bijtelling belangrijker dan ooit tevoren. Dankzij de zeer gewilde combinatie van onze rijke uitgeruste leasemodellen tegen een lage fiscale bijtelling blijft Ford ook in 2014 een zeer aantrekkelijk alternatief voor de zakelijke rijder.

* De genoemde fiscale bijtelling geldt bij een inkomstenbelastingpercentage van 42% en is gebaseerd op de prijzen die gelden in 2013. De 2014 prijzen kunnen licht afwijken.


Meer lezen over: , , , , , , , , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Pfff.. Advertorial tag mist. Dit is in mijn ogen een suf artikel. De enige 14% lease diesel is dus een Fiesta? Nou vergeet het dan maar. Leasend Nederland stapt dan vrolijk in bijvoorbeeld een Skoda Octavia in 2014. Meer ruimte dan een Mondeo en toch 14%. Nergens in het artikel is die kritische noot te lezen. Dit is Ford persmateriaal. Als jullie reclame maken prima, maar als je dat soort bagger post alsof het een artikel is dan haakt de lezer heel snel af…

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.