Zoe
Het model komt deze week al naar ons land.

De elektrische Renault ZOE Z.E. 40 met 400 kilometer rijbereik (NEDC) beleeft zijn Nederlandse debuut tijdens Ecomobiel. Daarmee heeft de vakbeurs rond duurzame mobiliteit een primeur in huis. Slechts enkele dagen eerder werd de ZOE Z.E. op de internationale autoshow in Parijs onthuld.

De ZOE Z.E. 40 heeft een nieuwe batterij aan boord met een capaciteit van 41 kWh. Dat is bijna een verdubbeling in vergelijking met zijn voorganger. De nieuwe batterij is niet groter of zwaarder geworden. De grotere capaciteit resulteert in een NEDC-bereik van 400 kilometer, wat neerkomt op 300 praktijkkilometers in stedelijk gebied.

De ZOE Z.E. 40 met de nieuwe 41 kWh-batterij is per direct te bestellen, de levering start begin 2017. De prijzen beginnen bij 23.990 euro in combinatie met batterijhuur. Wordt de batterij gekocht, dan beginnen de prijzen bij 31.890 euro. Alle prijzen in een overzicht check je in DIT artikel. De ZOE Z.E. 40 wordt leverbaar met 4% fiscale bijtelling. Daarnaast is de auto de komende jaren vrijgesteld van wegenbelasting.


Meer lezen over: , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.