Ter introductie van de nieuwe Renault ZOE opent Renault Nederland de eerste dealer ter wereld op Facebook. In drie eenvoudige stappen kan heel Nederland elektrisch rijden ervaren tijdens de ZOE Experience.

Renault werkt hiervoor samen met social media bureau Dorst & Lesser, om zo iedere consument de kans te geven in aanraking te komen met de elektrische Renault ZOE. Door middel van drie eenvoudige stappen, waarbij een keuze wordt gemaakt uit de voorkeurslocatie van de dealer, datum en dagdeel, kan elke fan een ZOE Experience plannen. Het gehele proces vindt plaats op de Facebookpagina van Renault Nederland, zonder tussenkomst van een reguliere dealer, en is zowel via desktop, tablet als smartphone bereikbaar. Bekijk hier de video om te zien hoe het plannen van de ZOE Experience op Facebook precies werkt.

De ZOE Experience
In Nederland bestaan nog veel vooroordelen ten opzichte van elektrisch rijden. Door het mensen zelf te laten proberen, laat Renault Nederland zien dat elektrisch rijden een oplossing is voor de mobiliteitsbehoefte van vele mensen. Een ZOE Experience is dan ook meer dan een proefrit, het is een ervaring, waarbij alle facetten van het elektrisch rijden, zoals bijvoorbeeld het opladen, uitgeprobeerd kunnen worden. Ook wordt er informatie over de voordelen gegeven.

De Renault ZOE beschikt over de nieuwste technologie, maakt geen geluid en rijdt zonder de trillingen van een verbrandingsmotor. Er zitten geavanceerde systemen in om energie mee terug te winnen en daarmee zijn actieradius te vergroten. De gehomologeerde actieradius van de Renault ZOE is 210km. Hiermee heeft de auto het grootste bereik in zijn klasse.

De Renault ZOE is leverbaar vanaf € 20.990, klik HIER voor de Facebook pagina.


Meer lezen over: , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.