Renault Kangoo ZE Pickup
Het gaat om een omgebouwde Renault Kangoo Maxi, de langste uitvoering.

Het kleinste busje van Renault is alweer even onder ons, maar doet het nog altijd uitstekend. Er zijn uiteraard genoeg Kangoo’s te koop met een dieselmotor, maar er is ook een volledig elektrische uitvoering. Dat is de Renault Kangoo ZE. Het busje levert een alleszins bescheiden 44 kW (60 pk), het accupakket meet 33 kWh. Opladen gaat op één fase met maximaal 32 ampère, in de meest gunstige omstandigheden zit een volledig lege accu na zes uur weer vol.

Behalve een dichte uitvoering, is er nu ook een Renault Kangoo Pickup. Die wordt omgebouwd door Veth Automotive uit Duiven. Het behoeft geen uitleg dat de pickup bij uitstek geschikt is voor hoveniers, klusbedrijven en allerhande gemeentediensten. Er zijn verschillende mogelijkheden om de laadbak aan te passen, zaken als gereedschapskisten en palenrekken kunnen bij voorbeeld worden geleverd. Ook signaleringslicht is beschikbaar en er kan worden gekozen uit verschillende vormen van coating voor de bak.

Vooral de achterzijde van de Kangoo Pickup ziet er nogal utilitair uit, door het gebruik van traanplaat en universele achterlichtunits. Maar het is dan ook in de eerste plaats een werkpaard, een bedrijfsvoertuig is er niet om alleen maar mooi te zijn. De Renault Kangoo Pickup is verkrijgbaar vanaf € 33.584 exclusief BTW, op basis van batterijkoop.

Renault Kangoo ZE pickup achterzijde


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.