Harley Davidson Livewire combo, uit tv-serie LWE
Alle fans van motorfietsen kunnen ongetwijfeld imposante beelden aangapen en dat mijlenver. Vraag is of de motards-reisleiders-presentatoren de hoofdrol vertolken of dat die toch echt voor de Harley Davidson Livewire is.

Ewan McGregor en Charley Boorman trapten in het verleden BMW GS Adventure-motorfietsen aan. In de tv-serie Long Way worden continenten doorkruist. Eén trip had het vertrouwde Engeland als startpunt, maar leidde de reizigers dwars door Rusland.

Nu komt er een nieuwe editie van Long Way. Uit fanposts op het wereldwijde web valt op te maken dat de motorfiets van keuze de Harley Davidson Livewire is. De eerste, langverwachte elektrische Harley-motorfiets. Met een rijbereik van 100 tot 150 kilometer is het rijbereik nog wel een dingetje. Maar het blijft televisie, dus in de montage is er veel mogelijk. Naar verluidt gaan er Mercedes Sprinters mee als hulpvoertuigen, met daarin wellicht ook reservemotoren. Een speciale, maar nog onduidelijke rol is weggelegd voor Rivian. Een veelbelovende nieuwkomer in het ev-segment, producent van sport utes voor Amerikaanse outdoor types.

Long Way leidt Boorman en McGregor ditmaal van Zuid-Amerika naar het noorden, dwars door de Verenigde Staten. Het is nu dus de Long Way Up. Te oordelen aan de eerste beelden wordt enig spektakel niet gemeden, of wordt er op zijn minst van de gebaande paden geweken. (Via: forbes.com)

Beeld: twee Harley Davidson Livewire-motorfietsen en tv-sterren op Long Way Everyware FB


Meer lezen over: , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.