Low Car Diet 2014
\1150 topbestuurders en hun collega’s, namen de uitdaging aan om een maand lang hun auto te laten staan. Zij hebben zich tijdens het autodieet verplaatst met de NS, Greenwheels, OV-fiets/scooter, bus, tram en metro. Het doel van het Low Car Diet is om deelnemers te laten ontdekken dat de dagelijkse reis goedkoper, meer ontspannen, schoner en gezonder kan.

Afgelopen vrijdag 10 oktober, tijdens de dag van de Duurzaamheid, werd de winnaar van Low Car Diet 2014 bekendgemaakt op het evenement waar alle deelnemers aanwezig waren. Het team van Telegraaf Media Groep (TMG) heeft in totaal de meest duurzame kilometers verzameld, 60% CO2-uitstoting bespaard en aan de meeste beweging gedaan. Voorzitter van de Borgingscommissie Energieakkoord, Ed Nijpels, overhandigde het winnende team driemaal een Regus voucher met een half jaar gratis gebruik van een privékantoor. De voucher is geldig in alle 55 Regus vestigingen in Nederland.

Commercieel directeur van Regus, Robbert Klaassen nam ook deel aan het programma: ‘Ik heb de afgelopen maand op diverse Regus locaties gewerkt, alsook in mijn plaatselijke business centre en vanuit huis. Dit vergde een goede planning, waardoor ik mij ook bewuster werd van mijn productiviteit. Ik denk niet dat we het autorijden ooit helemaal zullen opgeven, maar het is belangrijk om met z’n allen te kijken hoe we de CO2-uitstoot zo veel mogelijk kunnen verlagen. Daarbij zijn nieuwe werkmethodes en nieuwe vormen van reizen onontbeerlijk.


Meer lezen over: , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.