Razendsnel gaan op deze elektrische motor
Hij heet de Apex.

Helaas komt deze elektrische motorfiets te laat om deze nog onder de kerstboom te krijgen, maar het is een interessant project om voor 2020 in de gaten te gaan houden. Waar we naar kijken is de Apex, een nieuwe motorfiets van het Amerikaans-Chinese Segway.

De Apex is de snelste motorfiets die ooit door Segway-Ninebot is gemaakt. De tweewieler sprint van 0 naar 60 mph in slechts 2,9 seconden. Dat is bijzonder rap. Het bedrijf schetst deze motorfiets als snel en fraai vervoer voor in stedelijke gebieden. De topsnelheid zou liggen op 200 km/u. Dit laatste is misschien niet heel indrukwekkend voor fans van snelle motorfietsen, maar besef dat we het hier over een elektrische tweewieler hebben.

Specificaties met betrekking tot het vermogen en uitgebreide prestatiecijfers zijn er helaas nog niet. Het model is dan ook een concept. Segway presenteert de Apex op de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas in januari volgend jaar. De verwachting is dan ook dat Segway op deze beurs meer informatie zal bekendmaken over de Apex. En zeg nu zelf: het concept ziet er best wel vet uit toch?


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

“snel en fraai vervoer voor in stedelijke gebieden. De topsnelheid zou liggen op 200 km/u.”

Hier klopt iets niet…

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.