Deze Range Rover Sport is afgelopen zaterdag gespot in een ondergrondse parking bij een winkelcentrum in Bristol (UK). Waarschijnlijk is het prototype van de Range Rover Plug-In Diesel Hybrid, de geplande introductie van deze auto is in 2013.

Begin dit jaar stond de Range_e op de autoshow van Genève. Het ging om een Range Rover Sport-studiemodel dat slechts 89 gr/km aan Co2 uitstoot. De Range_e heeft vierwielaandrijving, een topsnelheid van 193 km/u en een actieradius van ruim 1100 km! De plug-in hybride is voorzien van een 3.0-liter TDV6, gekoppeld aan een achttraps automaat. De verbrandingsmotor werkt in combinatie met een plug-in parallel diesel hybride-systeem, waardoor de Range Rover ook puur elektrisch kan rijden.

De website greencarreports.com heeft nu de eerste foto´s gepost van deze plug/in Range Rover. De auto was makkelijk te herkennen aan de oplaadstekker en de “Hybrid Electric Plug-In” badge voorop de auto.


Meer lezen over: , , , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Een dieselhybride in combinatie met een veel lichtere carrosserie (en onderstel) die Land Rover gaat gebruiken voor de nieuwe RR, ben erg benieuwd wat het verbruik dan zal worden. Goed teken iig!

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.