Tesla Pickup
Dan is het merk pas echt klaar om de thuismarkt volledig te veroveren.

Amerika is immers het land van de pickup truck, waar de Ford F150 net zo populair is als een Polo bij ons te lande. Het is dus niet echt verwonderlijk dat er op termijn een volledig elektrische uitvoering van die F150 komt en dat Tesla een pickup op de markt brengt.

Veel details zijn daarover nog niet bekend gemaakt, behalve dan dat het ding groot belooft te worden. Ook heeft Musk op een eerder moment gezegd dat de pickup op iedereen indruk moet maken en een futuristisch blade runner cyperpunk-uiterlijk krijgt. Dat klinkt veelbelovend en het lijkt erop dat daarmee afstand wordt genomen van het gladde, weinig aanstootgevende uiterlijk van de huidige Tesla’s. Stilaan wordt er meer duidelijk, bijvoorbeeld het moment van introductie. Het lijkt erop dat de een prototype van de Tesla Pickup nog deze zomer onthuld wordt.

Daarmee wordt het wederom een vol jaar voor Tesla. De Model Y is op komst, de suv-versie van de Model 3, er wordt gewerkt aan de onaards snelle Roadster en de Semi moet dit jaar op de markt worden gebracht.

Het modelaanbod dijt aardig uit, zodat er straks voor iedereen een geschikte Tesla is. Waarbij wel moet worden aangetekend dat er niet echt brood wordt gezien in stadsauto’s. Misschien niet onterecht, maar dat is wel een interessante klasse om te elektrificeren. (Via: electrek.co)

Beeld: ‘fanontwerp’ van de Tesla Pickup, dat toont hoe de auto niet zal worden


Meer lezen over: , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.