The New Motion wordt verantwoordelijk voor de oplaadpunten en en bijbehorende laadservices voor elektrische auto’s van Project A15. Daarnaast zullen zij de laad-infrastructuur voor de A15 uitbreiden.

Project A15 heeft nu een actie waarbij mensen de leaseauto kunnen omruilen voor een elektrische variant. Op 23 september jl. startte Project A15 deze speciale actie met meerdere toonaangevende bedrijven op het gebied van elektrisch vervoer om zo het leasen van een elektrische auto nog aantrekkelijker te maken.

The New Motion is trots om zich de officiële laadpartner van Project A15 te noemen. Sander Ouwerkerk, Algemeen Directeur van The New Motion:

Leasemaatschappijen geven het goede voorbeeld door mee te doen aan dit project, zij zorgen er zo voor dat een grote groep automobilisten de overstap naar elektrisch vervoer gaat maken. Hierdoor worden er meer kilometers elektrisch gereden, wat beter is voor het milieu en onze leefomgeving, en maken we de A15 de meest duurzame snelweg. Wij nodigen daarom graag meer leasemaatschappijen uit om mee te doen aan deze actie.

Project A15

Natuur & Milieu en Milieudefensie werken samen aan een droom: de A15 moet de eerste volledig duurzame snelweg van de wereld worden. Om dit te realiseren is Project A15 gestart. De A15, de drukke verkeersader die de randstad verbindt met het oosten van Nederland – wordt de komende drie jaar de meest duurzame snelweg ter wereld. In het gebied langs de A15 komen zonnepanelen en windmolens die schone stroom opwekken voor het rijden in elektrische deelauto’s. De vier leasemaatschappijen die meewerken aan het project zijn Athlon Car Lease, Leaseplan, Arval en ALD.

“De ruim 30.000 autobezitters van wie het leasecontract afloopt in de periode tot 1 april 2014 krijgen de gelegenheid om de auto in te ruilen voor 15 december”, vertelt Maarten van Biezen van Natuur & Milieu. “Eén van de cadeaus is dat boete voor het te vroeg verbreken van het contract wordt kwijtgescholden”. Met deze campagne moet voor eind 2013 het elektrische wagenpark zo groot mogelijk worden, voordat de nieuwe bijtelling ingaat voor volledige elektrische en Plug-in Hybride auto’s op 1 januari 2014.


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.