Tesla
We vermoeden dat er geen aankoop is gedaan.

Wat een proefrit moest worden in een Tesla Model S, eindigde in een ramp. Een 90D vloog afgelopen weekend in de fik tijdens een testrit in Frankrijk. De inzittenden konden op tijd wegkomen. Tijdens het ritje gaf de Model S een foutmelding. De meerijdende Tesla-medewerker vroeg de bestuurder om de elektrische auto aan de kant te zetten. De juiste beslissing, want kort daarna vatte de Tesla vlam.

De Amerikaanse autofabrikant heeft gezegd onderzoek te gaan doen naar het voorval. Het is op dit moment nog onduidelijk waarom de elektrische auto plots in de brand vloog. Hoewel de brandweer snel ter plaatse was, konden ze niet voorkomen dat de Model S volledig uitbrandde. Niemand raakte gewond bij het incident. (via Electrek)


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Als deze melding in een achterbuurt van Parijs komt, kun je kiezen: levend verbranden of in elkaar gemept en overvallen worden

Dit kan weleens een vervelend staartje krijgen, want zover ik weet is dit de eerste keer dat Tesla S echt vanuit zichzelf in de fik vliegt tijdens een reguliere (test)rit.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.