Van de reguliere Auris Hybrid waren de prijzen al bekend. Toyota heeft inmiddels ook laten weten wat de sationversie gaat kosten.

Executive
De line-up van Japanner begint bij de Auris Hybrid Touring Sports Aspiration en die komt voor €24.750 in de lijsten te staan. Hierboven staat de Auris Hybrid Touring Dynamic, die €26.460 gaat kosten. De topuitvoering is de Auris Hybrid Touring Executive, vanaf €27.840. De opties zijn gelijk aan de reguliere Auris Hybrid.

Daarnaast komt er een versie die is afgestemd op zakelijke rijders. Deze Auris Hybrid Touring Sports Lease heeft een prijskaartje van €26.760 gekregen, eventueel nog aan te vullen met het Pro-pakket waardoor de prijs naar €28.830 stijgt.

14% bijtelling
Wie de Toyota Auris Touring Sports gaat rijden heeft keuze uit 1,3- en 1,6-liter benzinemotoren, een 1,4-liter of 2,0-liter dieselmotor en natuurlijk de doorontwikkelde 100 kW/136 pk sterke 1,8-liter Full Hybrid aandrijflijn met standaard CVT-automaat. De laatstgenoemde variant valt dankzij zijn lage CO2-uitstoot in de 14% bijtellingscategorie én zorgt dat de Auris Touring Sports vrijgesteld is van wegenbelasting. Er bestaat dus geen twijfel over dat dit de meest verkochte editie in Nederland zal worden.


Meer lezen over: , , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.