Tesla Model 3 uit Bargersville
Waarom ook niet?

De Tesla Model 3 behoort tot de beste auto’s op de markt, het berust geenszins op toeval dat deze ev enorm hoge verkoopcijfers weet te behalen. De aanschafprijs is relatief gunstig, maar vooral de kilometerkosten en vaste lasten zijn aangenaam laag. Zeker in Europa. Stroom is goedkoper dan brandstof, onderhoud hoeft vrijwel niet te worden gepleegd en wegenbelasting is iets niet bestaands of is anders uiterst laag.

Dat maakt dat Tesla’s kleinste ook in een bedrijfsvloot prima op zijn plek is. De politie ziet dat eveneens in. Het korps van Bargersville (Indiana), ongeveer 20 kilometer ten zuiden van Indianapolis en gelegen in de Verenigde Staten, heeft gekozen voor een Tesla Model 3 ter vervanging van een gas guzzling Dodge Charger. Het moet de eerste van in totaal vier zijn. De verwachte kostenbesparing is behoorlijk, die wordt ingeschat op een jaarlijkse $ 6.000 (€ 5.405).

Het minimalistische interieur biedt veel ruimte om alle politieapparatuur weg te werken. Verder wordt de mogelijkheid om de auto ’s winters voor te verwarmen op waarde geschat en geldt de absolute stilte bij lage snelheden als groot voordeel wanneer ’s nachts in alle discretie op een melding moet worden afgegaan.

Een korte reportage over de Tesla Model 3 van het korps van Bargersville is gemaakt door News 8 en kan HIER via YouTube worden teruggekeken.

Interieur van de Tesla Model 3 uit BargersvilleDeel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.