Het is bekend dat de Fisker Karma wordt omarmt door talloze celebrities in de VS, en in Nederland door niemand minder dan astronaut André Kuipers en Prins Maurits. Nu concurrent Tesla Motors de Model S in de markt heeft gezet hebben milieubewuste beroemdheden er een nieuw auto-optie bij – een EV is immers altijd goed voor het imago. Muzikant en producer Pharrell Williams lijkt voor Tesla te kiezen.

De 39-jarige Pharrell Williams was bij het Californische Tesla op bezoek om eens nader kennis te maken met de verbrandingsmotorloze sedan. Hij kreeg een rondleiding van de CEO zelf.

Elon Musk toonde hem de Model S, en een proefrit zal daarna ongetwijfeld hebben plaatsgevonden. Maar of Pharrell ook een order heeft geplaatst voor de EV? Dat blijft giswerk. Op de site van Pharrell’s kledinglijn, Billionair Boys Club, zegt men wel “looks like Pharrell is going electric.”

De man achter hits als She Wants To Move en Provider mocht daarnaast een kijkje nemen bij die ándere hobby van Elon Musk: SpaceX. In het ruimtevaartbedrijf poseerde Pharrell Williams onder de Dragon, de capsule die onlangs succesvol van het ISS terugkeerde.


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.