En spreekt de ambitie uit de komende 5 jaar het aantal Groengas-vulpunten te verdubbelen.

Vandaag precies 5 jaar geleden heeft OrangeGas zich ingeschreven in de Kamer van Koophandel. OrangeGas is opgericht door zwagers Marcel Borger en Pelle Schlichting vanuit de ambitie een wezenlijke bijdrage te leveren aan de duurzame mobiliteit in Nederland.

Een jaar na oprichting is het eerste Groengasvulpunt geopend in Steenwijk. Inmiddels is dat uitgegroeid tot een landelijk netwerk van 47 tankstations, waarvan 5 stand-alones onder een OrangeGas-luifel. Met een gemiddelde van één nieuw vulpunt per maand en een omzet van 6 miljoen euro, is OrangeGas de snelst groeiende “nieuwkomer” in de markt van duurzame mobiliteit.

“Wij verkochten als eerste 100% Groengas en hebben de modulaire systemen in de Europese markt geïntroduceerd. Nu zijn er 47 tankstations open en willen we groeien naar 100. Daarnaast hebben we plannen voor LBG (LiquidBiogas) en waterstof. Wij kijken met veel vertrouwen en ambitie naar de toekomst en danken onze samenwerkingspartners, de oliehandelaren, tankstationondernemers, leveranciers en klanten voor support in de afgelopen 5 jaar,” aldus directeuren Marcel Borger en Pelle Schlichting.


Meer lezen over: , , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.