Sinds vandaag is het eerste Groengas-vulpunt in Eindhoven operationeel. Het bevindt zich onder de AVIA luifel aan de Rooijakkerstraat 12 in Eindhoven, een van de tankstations van Vollenhoven Olie, hemelsbreed op een kilometer van de A2.

Het is het eerste Groengas-tankstation dat OrangeGas in samenwerking met Vollenhoven Olie realiseert. “Groengas is de duurzame variant van aardgas en daarmee nóg schoner dan aardgas. Wij garanderen 100% Groengas aan de pomp en zijn ook nog eens de goedkoopste aanbieder in Nederland. OrangeGas heeft veel vertrouwen in deze nieuwe samenwerking en sluit niet uit dat er in de toekomst meer Groengas-vulpunten samen met Vollenhoven Olie gerealiseerd zullen worden,” aldus Marcel Borger, directeur OrangeGas.

Cure, de afvalinzameldienst voor de gemeenten Eindhoven, Valkenswaard en Geldrop-Mierlo, rijdt al met 11 vuilniswagens op Groengas. “We zijn er trots op dat onze ‘groene’ voertuigen zichtbaar zijn op de wegen. De wagens passen bij onze visie Afval Bestaat Niet; zo geven we inhoud aan duurzaam afvalmanagement,” zegt Frans van Strijp, directeur van Cure.


Meer lezen over: , , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.