Orangegas-station
Door deze actie neemt het aantal tankstations van de aanbieder van groene brandstoffen verder toe.

De groeiambities bij OrangeGas zijn groot, het aantal tankstations wordt doorlopend uitgebreid en het aanbod aan alternatieve brandstoffen wordt ook steeds ruimer. Eerder werd gemeld dat er honderden nieuwe tankstations van OrangeGas worden gebouwd. Dus wat dat betreft wordt er nu een bescheiden toevoeging gedaan, met de vijf stations van OGO CNG. Dit is een samenwerkingsverband van Tamoil en Essent.

Het gaat om tankstations in Nijmegen, Den Bosch, Eindhoven. En twee snelweglocaties, langs de A2 bij Beesd en de A27 bij Nieuwendijk. Nu heeft OrangeGas in Nederland in totaal 80 tankstations, met Duitsland erbij komt het aantal op 115.

“Wij zijn super blij met deze overname. Met deze tankstations optimaliseren wij ons netwerk in Nederland en verbeteren wij ons landend dekkend netwerk. Daarbij heeft OGO CNG al meer dan twee jaar sales inspanningen gedaan en weten Groengas/CNG klanten de stations al goed te vinden. Naast deze overname hebben wij al 8 a 9 jaar Groengas vulpunten op Tamoil tankstations. Hierdoor kennen wij elkaar goed en zullen deze samenwerking nog verder uitbreiden”. aldus Marcel Borger, directeur van OrangeGas.

Uiteindelijk wil OrangeGas een van de grootste aanbieders van alternatieve brandstoffen in Europa worden. Behalve groengas (cng) worden er ook steeds meer snelladers geplaatst. Wel zijn dit hoofdzakelijk Chademo-snelladers, waar dus niet alle ev’s kunnen laden. Vanaf 2019 wil OrangeGas ook lng gaan verkopen.

Met dank aan Wimer voor de tip


Meer lezen over: , , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.