Urban Green Energy (UGE) is een wereldleider op het gebied van kleine energiesystemen. UGE ontwerpt, produceert en verkoopt verticale windturbines en hybride wind / zonne-energie straatlantaarns. Ze hebben nu ook een apparaat dat in vier tot acht uur een elektrische auto kan opladen met wind- en zonne-energie.

Er zijn in het verleden wel meer bedrijven geweest die systemen verkochten om geparkeerde auto’s op te laden met wind- en zonne-energie, de meeste van die bedrijven zijn reeds gesneuveld. Urban Green Energy is echter een ander verhaal, het is reeds een stabiel bedrijf. Ze hebben partners en klanten over de hele wereld, tevens begrijpt men het belang van certificeringen en kwaliteitsborging voor klanten op zoek naar een duurzame energie-systeem. Met 25 hectare land en 40.000 vierkante meter fabrieksruimte zijn ze klaar om een van de grootste fabrikanten van kleine windturbines te worden.

Speciaal voor de automotive markt heeft men de SkyPump ontwikkeld. Het Sanya SkyPump oplaadstation is vooral interessant voor stedelijke gebieden en langere stops. Voor een korte stop is de SkyPump vrijwel nutteloos, het duurt namelijk vier tot acht uur voordat een elektrische auto kan worden opgeladen met wind- en zonne-energie. Bij het werk, bij een restaurant of bij een bioscoop kan dan genoeg ‘power’ worden bijgetankt voor de rit naar huis. Ook handig; in de SkyPump is een betaalsysteem geïntegreerd.


Meer lezen over: , , , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Doe mij een dwg tekening van zo’n molen! Kan ik mijn DIY molentje wat opwaarderen! 🙂

Ik zie wel mogelijkheden in z’on ding.
Misschien handig bij dealers van die meuk.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.