Recent ondertekenden Opel Belux en The New Motion een exclusief samenwerkingscontract. De overeenkomst behelst dat The New Motion alle bestaande en nieuwe Ampera-eigenaren In België en Luxemburg een oplaadpunt kan aanbieden.

Dienstpakket
The New Motion is sinds 2012 actief op de Belgische markt en positioneert zich enerzijds als producent, leverancier en installateur van intelligente laadinfrastructuur en anderzijds als aanbieder van een dienstenpakket voor de eigenaar van een elektrische auto.

Bas Van der Pompe, Manager van The New Motion België :

“De samenwerking met Opel is een nieuwe mijlpaal voor ons bedrijf. Het is de eerste autoconstructeur waarmee we buiten onze thuismarkt Nederland een exclusief partnerschap opstarten. In Nederland werkt The New Motion al sinds 2009 samen met tal van autoconstructeurs waaronder ook Opel. Dat we nu ook in België en Luxemburg onze producten en diensten mogen aanbieden aan de Ampera-eigenaren betekent de echte doorbraak op de Belgische markt.”

Anne Pardon, Carline Manager voor de Opel Ampera:

“We hebben er vanuit Opel expliciet voor gekozen om een nauwe samenwerking op te zetten met een professionele EMO (Electric Mobility Operator, red-) partner. Die kan beter dan wie ook tegemoetkomen aan alle wensen en verwachtingen van de veeleisende pioniers die de huidige Ampera-rijders zeker zijn. The New Motion heeft niet alleen sterk ontwikkelde producten en diensten, maar beschikt ook over een jarenlange ervaring in het samenwerken met autoconstructeurs.. Hun core business is perfect complementair met de onze.”

Het aanbod houdt in dat Ampera-rijders toegang krijgen tot de helpdesk, een gratis controle van de technische installatie, een love to load laadpas, die toegang geeft tot het laadnetwerk, en informatie over publiek laden, beschikbare subsidies en groene stroom. Momenteel loopt ook een promotieactie waarbij de koper van een Ampera gratis twee laadpunten ontvangt, één voor thuis en één voor op kantoor, een Mode 3 Type 2 laadkabel én een elektriciteitsbonus van 500 euro.

Landelijk netwerk
Naast het opzetten van samenwerkingen met autoconstructeurs is The New Motion ook bezig met het uitrollen van een landelijk netwerk van laadlocaties, bijvoorbeeld bij mensen thuis, op kantoorlocaties of op semi-private locaties zoals parkeergarages of supermarktparkings. Mede dankzij dit netwerk kunnen mobiliteitspioniers door heel België voortaan zorgeloos elektrisch rijden.


Meer lezen over: , , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.