Koppeling, rem- en gaspedaal
Een extra stimulans om voorzichter om te gaan met je rechtervoet.

Zuinig rijden is nog steeds een belangrijk thema onder Fleet Managers en zakelijke rijders, zowel vanuit een ecologisch als een economisch standpunt. Om Fleet Managers hierin te ondersteunen, heeft Total een speciale tool ontwikkeld.

Via My EcoDrive ontvangt de Fleet Manager maandelijks een rapportage met gegevens over het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot van alle berijders, in vergelijking met alle andere rijders in hetzelfde wagenpark. De berijders zelf ontvangen een persoonlijke e-mail met daarin hun brandstofverbruik en CO2-uitstoot in vergelijking met die van hun collega’s, samen met diverse tips om het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot te verminderen.

Berijders kunnen de rapportage vergelijken met die van hun collega’s. Fleet Managers kunnen dit effect zelf versterken door het programma te gebruiken als basis voor een zuinig rijden-campagne, in combinatie met aanvullende communicatie en incentives. Het concept zelf aanvragen kan via de website van Total.


Meer lezen over: , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

-edit: dank u, is inmiddels gefixt-

Mijn leasemaatschappij valt me maandelijks lastig met vergelijkbare informatie. Alleen dat omvat willekeurig welk tankstation en niet alleen Total. Ik denk dus dat Total hier wat overbodigs gecreerd heeft.

@mashell: Maar ondertussen is het weer wat gratis reclame voor Total.

Total Total Total Total…

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.