Model 3
Alle Nederlandse oren zijn gespitst.

Gratis? Nederlanders zijn er als de kippen bij als er iets voor niets wordt aangeboden. Toekomstige Model 3-rijders in Nederland zullen dan ook blij zijn met dit nieuws. Tesla heeft namelijk bekendgemaakt dat Model 3-rijders gratis gebruik mogen maken van het Supercharger-netwerk van de autofabrikant. Dit was enkel bestemd voor de duurdere Model S en Model X.

Er zit wel een addertje onder het gratis, althans, een addertje. Niet alle Model 3-exemplaren komen in aanmerking voor deze mogelijkheid. Tesla maakt de optie enkel mogelijk op de duurdere Model 3 Performance. Sinds 1 augustus is de optie ingegaan. Dat maakt voor ons weinig uit, want Tesla start pas in 2019 met het officieel leveren van de Model 3. In de VS is hier wel baat bij, want de sportieve Model 3 Performance wordt daar al wel geleverd.

Wie nu een Model 3 reserveert krijgt de auto tussen de 12 en 18 maanden geleverd. Begin 2019 gaan de eerste leveringen van start. Het reserveren van een Tesla Model 3 gaat gepaard met een aanbetaling van 1.000 euro.


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Kleinigheidje………vanaf 70.000 euro?

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.