Er is een nieuwe snellader geïnstalleerd in Amsterdam, bij Q-Park Museumplein. De snellader is onderdeel van een omvangrijk netwerk van tientallen Quick Chargers, dat Nissan samen met The New Motion realiseert.

In totaal gaat het om veertig snelladers in Nederland. Hier kunnen bestuurders hun 100% elektrische Nissan LEAF in dertig minuten tot 80 procent opladen. De praktijk wijst echter uit dat deze laadtijd vaak nog korter is, omdat de accu vrijwel nooit helemaal leeg is als het opladen begint.

De nieuwe snellader bij Q-Park Museumplein is te vinden aan de Van Baerlestraat. Het is negentwintigste snellader die Nissan en The New Motion in Nederland realiseren. De snelladers staan op strategisch gekozen locaties en ze vergroten daarmee de praktische bruikbaarheid van de Nissan LEAF.

Update 18 mei 2013:
Het gebruik van de Nissan-snelladers is tot en met 31 mei 2013 kosteloos voor eigenaren van een Nissan LEAF die in het bezit zijn van een oplaadpas uitgegeven door The New Motion.

overzicht nissan snelladers in NL


Meer lezen over: , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

maar ze installeren die maar sporadisch buiten de randstad, waar je dus net wat langere afstanden gemiddeld aflegt, populaire keuzes.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.