Het is nog maar de vraag of Tesla de deuren van hun winkels in New Jersey open mag houden voor het winkelend publiek. Nissan, die zich aan het “ouderwetse” verkoopmodel van franchise dealers houdt en dit probleem dus niet heeft, kan er smakelijk om lachen.

Het social media team van de Nissan LEAF dacht leuk te zijn en plaatste een spottend plaatje op de Twitter-pagina. De afbeelding werd vergezeld door de tekst “It’s okay #NewJersey, you can still #GoElectric with the #NissanLEAF #EV“. Dit slaat natuurlijk nergens op. Er nog geen definitieve rechterlijke uitspraak is gedaan in de zaak autodealers vs Tesla, dus de Model S mag nog steeds rechtstreeks bij de fabrikant worden gekocht.

Het team dacht waarschijnlijk dat een beetje spotten geen kwaad kon. Echter, er kwam aardig wat kritiek binnen op hun social media actie, waarop zij in eerste instantie nog reageerden met “It’s all in #EV love“, maar later besloten het plaatje van Twitter te verwijderen.

De LEAF Twitterpagina wordt beheerd door een extern bureau. De Tweet in kwestie werd niet voorgelegd aan en goedgekeurd door Nissan. De fabrikant liet het plaatje dan ook verwijderen omdat dit niet een discussie is die zij aan willen gaan. (Via Autoblog Green)

Nissan Leaf Tesla tweet


Meer lezen over: , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Nadeel aan de Leaf is natuurlijk wel dat deze de staat niet eens uit kan komen omdat zijn accu dan al weer leeg is 😉

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.