Nissan Leaf GT
Laat maar komen, deze sportieve versie van de Nissan Leaf.

Over die nieuwe Nissan Leaf is het nodige positieve nieuws te melden, als het aan Nissan gevraagd wordt ten minste. De verkoopcijfers stemmen tot tevredenheid en de vanafprijs is concurrerend. Maar het lijkt er alleen maar beter op te worden. Op de Autosalon van Tokio, die plaatsvindt van 12 tot en met 14 januari, is de Nissan Leaf GT te zien.

Een sportievere versie van de nieuwe Nissan Leaf en een imagebooster. Dat is uiteindelijk het doel van alle sportief ogende uitvoeringen van alle auto’s. Eerder werd de Nissan Leaf Nismo al wereldkundig gemaakt. Of een van beide auto’s in de verkoop gaat is vooralsnog onduidelijk, maar laten we hopen. Het helpt niet alleen de Leaf vooruit, maar elektrisch rijden in zijn algemeenheid. Met zwart dak en zwarte motorkap en de meerspaaksvelgen ziet de Leaf GT er gewoon goed uit.

Het fijn zijn als de auto wat meer vermogen krijgt. De Nissan Leaf heeft een vermogen van 110 kW (150 pk) en een koppel van 320 Nm. Niet armzalig, maar meer kan altijd. Het is wat dat betreft te hopen dat het voorbeeld van de BMW i3s wordt gevolgd en er daadwerkelijk een aangescherpte en krachtigere versie van de Nissan Leaf beschikbaar komt.


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.