Speciaal voor kopers van een nieuwe LEAF hebben Nissan en Hertz Autoverhuur het Mobility Pack ontwikkeld. Hiermee hebben deze LEAF-rijders gedurende drie jaar na aanschaf tot vier weken recht op een Hertz-huurauto in binnen- én buitenland. Mobiliteit is hierdoor altijd én overal gegarandeerd.

Sommigen twijfelen over de aanschaf van een volledig elektrisch aangedreven LEAF omdat deze vanwege zijn actieradius niet toereikend is om op vakantie te gaan. Met het Mobility Pack nemen Nissan en Hertz Autoverhuur die twijfel weg. Wie een nieuwe Nissan LEAF aanschaft, ontvangt een pas met daarop een mobiliteitskrediet waarmee tot vier weken een auto gehuurd kan worden bij Hertz, afhankelijk van het type auto. Het aanbod van Hertz is zeer divers: een Nissan Qashqai is bijvoorbeeld handig voor de vakantie naar Zuid-Frankrijk, terwijl een NV200 uitkomst biedt bij het verhuizen. Met het Mobility Pack kunnen Nissan LEAF rijders wereldwijd tot vier weken een auto huren. De korting op de autohuur bij Hertz-vestigingen kan oplopen tot maximaal 15% en is wereldwijd geldig.

Iedere locatie in Nederland

Nissan werkt hard aan de realisatie van een Europees netwerk van snellaadstations, zodat LEAF-rijders in de nabije toekomst ook elektrisch op autovakantie naar het buitenland kunnen. In Nederland is met de LEAF echter iedere locatie nagenoeg even snel te bereiken als met een conventioneel aangedreven auto. Behalve dat de LEAF-rijder zijn auto thuis en op het werk kan opladen, zijn in Nederland ruim zestig snelladers op strategische punten geplaatst. Hier kunnen bestuurders de accu van hun elektrische LEAF in dertig minuten tot 80% opladen.

De LEAF staat bij de Nissan-dealers voor prijzen vanaf 23.490 euro. Financiering is mogelijk tegen gereduceerd tarief. Ook profiteren LEAF-rijders van fiscale voordelen, zoals vrijstelling van motorrijtuigenbelasting en vrijstelling van fiscale bijtelling.


Meer lezen over: , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

15% korting gaat mij echt niet over de streep trekken.
4 weken lang een gratis huurauto excl. brandstof daarentegen wel

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.