Niet binnen enige jaren zoals eerder meegedeeld, maar volgend jaar. Een ruimer aanbod aan ev’s is iets dat altijd valt te prijzen.

Nio lijkt met een interessant modelaanbod te komen in het middensegment, het merk is gespecialiseerd in elektrische suv’s. De EC6 en ES6 in het middensegment en de ES8 in het wat hogere segment, waarbij de S staat voor suv en de C voor crossover.

William Li, ceo van Nio, meldt dat het merk in de tweede helft van 2021 zijn opwachting zal maken op de Europese markt. Enige jaren daarna moeten alle belangrijke markt over de gehele wereld worden bediend.

Eerdere berichten over een wat wankele financiële positie ten spijt, gaat het naar alle waarschijnlijkheid weer heel behoorlijk met Nio.

Recent maakte het merk bekend een huurconstructie van het accupakket aan te gaan bieden, wat zorgt voor lagere vanafprijzen.

In China is het aanbod aan ev’s omvangrijk te noemen en er zijn de nodige merken die kans maken op een internationale doorbraak. Zo is de Xpeng P7 een interessante. (Via: automobilwoche.de)

Beeld: Nio ES8


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.