De Nimoto Handy biedt een combinatie tussen het comfort van elektrische trapondersteuning en het gebruiksgemak van een compacte vouwfiets.

Voor 2014 wordt de Handy naar een nog hoger niveau getild met tal van technische verbeteringen en is de Handy, naast de vertrouwde zilvergrijze kleurstelling, ook leverbaar in een nieuwe stoere matzwarte uitvoering.

De Nimoto Handy is voorzien van een krachtige 180 Watt naafmotor, waarmee u in alle rust schoon en bekrachtigd kunt rijden. Bovendien is de lichtgewicht lithium accu geheel uitneembaar en wordt met de bijgeleverde acculader snel en tegen minimale kosten weer opgeladen. De bediening is eenvoudig via het indicator- en bedieningspaneel op het stuur.

De Handy is gemakkelijk op te vouwen en met zijn geringe afmetingen en gewicht overal mee naartoe te nemen. De krachtige trapondersteuning is in drie standen instelbaar, maar u kunt ook geheel zonder bekrachtiging fietsen. Het 2014 model heeft een aantal verbeteringen ondergaan, zoals een nieuwe intelligente progressieve trapondersteuning die nog beter te doseren is. Zo kan op iedere snelheid de perfecte ondersteuning worden geboden. Dit biedt met name bij lage snelheden meer comfort en verbetert bovendien de actieradius.

Door zijn relatief grote 20 inch wielen fietst de Handy stabiel en comfortabel. Om het comfort nog verder te verhogen is de vering in de zadelpen versterkt voor een optimale demping. Verder is de derailleur aan de achterzijde nu voorzien van een degelijke beschermbeugel, daarnaast is de bekabeling aan de onderzijde van het frame voorzien van een robuuste behuizing voor een optimale bescherming. De LED verlichting, voor en achter, zorgen ervoor dat u ook in het donker perfect zichtbaar bent.

De 2014 Nimoto Handy is nu al leverbaar in het zilvergrijs en medio augustus in de matzwarte uitvoering, beide voor de adviesprijs van 929 euro.

2014 Nimoto Handy elektrische vouwfiets


Meer lezen over: , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

En dan heb je een vouwfiets van bijna 30 kilogram. Handig hoor.

@rotarypowah: haha, inderdaad. Als je dit ding kunt tillen, heb je genoeg power om gewoon op eigen kracht te trappen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.