Arend Langenberg heeft misschien wel de meest herkenbare stem van Nederland en is onder meer nieuwslezer bij Sky Radio. Zijn karakteristieke stem is ook te horen tijdens de radio- en televisiereclames van Renault waarin hun elektrische vloot wordt aangeprezen. Als bedankje heeft hij nu zelf een elektrische Renault Fluence Z.E. gekregen.

Volgens Renault was Arend Langenberg zelf opzoek naar informatie omtrent elektrische auto’s en kwam toen op internet bij het Franse merk uit, met de Fluence Z.E. in het bijzonder. ‘Wat ik las, beviel mij uitstekend’, zegt de in Hilversum woonachtige nieuwslezer. ‘De Fluence is een enorm luxe auto, die qua prijs goed te behappen is. Bovendien vind ik het model erg mooi’.

Behalve de Fluence Z.E. en de Kangoo Z.E. verschijnen respectievelijk in april en oktober dit jaar de Renault Twizy en de Renault ZOE op de markt. De Fluence Z.E. heeft een vanafprijs van 25.990 euro, waarbij de accu vervolgens wordt gehuurd voor 82 euro per maand. Onlangs scoorde de EV vier sterren bij een EuroNCAP botsproef.


Meer lezen over: , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.