Tesla Supercharger
Bis bis! Om het eens te verwoorden in termen die geëigend zijn voor het podium. Tesla heeft blijkbaar een aantal jaadoelen te halen en opent nog maar eens een nieuwe Supercharger-locatie.

Een week geleden konden we melding doen van de opening van de Tesla Supercharger in het Limburgse Horst. Ditaal is het de beurt aan de Noordoostpolder, provincie Flevoland. Ook nu is de Supercharger geplaatst bij een hotel, het Van der Valk Hotel Emmeloord (Het Hooiveld 9). De naam Van der Valk keert met enige regelmaat terug. Het is een favoriete locatie voor Superchargers, bijvoorbeeld Hoorn en er moeten ook Fastned-snelladers verrijzen bij verschillende Van der Valk-vestigingen.

Tesla gaat er prat op dat de Superchargers op plaatsen staan waar ook andere voorzieningen zijn, zoals restaurants, winkelcentra en wifi-hotspots. Dus niet verkleumen met een plastic bekertje armoedige automaatkoffie. Met de Supercharger in Emmeloord is de twaalfde snellader van Tesla in Nederland een feit. De opsomming van locaties is HIER te vinden.

Voor zover het dat niet al was, is het een fluitje van een cent om met een Tesla dwars het land door te gaan. Een Supercharger-station ligt altijd wel op de route en anders zijn er altijd nog destination chragers.


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.