De nieuwe TwinAir Turbo-benzinemotor met 100 pk als 1.3 MultiJet-diesel met 80 pk zorgen dat de Fiat Punto kan rekenen op 14% bijtelling.

Fiat is erin geslaagd de CO2-emissie van de diesel nog verder te reduceren door onder meer aerodynamische aanpassingen en een iets minder hoog vermogen voor de 1.3 MultiJet-diesel te hanteren. De nieuwe TwinAir Turbo met 100 pk vervangt de 85 pk-versie en komt met 88 g/km eveneens in aanmerking voor 14% bijtelling (laagste bijtelling in het segment). Op de Alfa Romeo MiTo na is er momenteel geen enkel model op de markt dat 14% bijtelling aanbiedt op zowel benzine als diesel.

Punto Street

De reeds omvangrijke standaarduitrusting van de Fiat Punto wordt voortaan uitgebreid met airconditioning. Verder introduceert Fiat met de Street een nieuwe uitvoering van de Punto, die zeer veel value for money biedt. In vergelijking tot de Edizione Cool, die hij vervangt, wordt de standaarduitrusting uitgebreid met Blue&Me communicatiesysteem en TomTom-voorbereiding. De Fiat Punto Street is te herkennen aan 15-inch lichtmetalen velgen, dakspoiler en zijskirts. Hij kent een prijs van 11.995 euro.

De Fiat Punto TwinAir Turbo 100 (14% bijtelling) is verkrijgbaar vanaf 11.495 euro, terwijl de Fiat Punto 1.3 MultiJet 80 (14% bijtelling) vanaf 13.195 euro op kenteken staat.


Meer lezen over: , , , , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.