Lexus komt met een F Sport Line-uitvoering van de LS 600h. Deze sportieve uitvoering wordt gepresenteerd tegelijk met de nieuwe generatie van de LS-serie.

Nieuwe carrosserie
Uiteraard wordt het nieuwe vlaggenschip van Lexus wederom voorzien van een hybride-aandrijflijn. De wereldpremière van de volgende generatie Lexus LS 600h vindt plaats op maandag 30 juli in San Francisco, Californië. De LS krijgt zowel een nieuw gestileerde carrosserie als een vernieuwd interieur. Ook technisch heeft Lexus met de nieuwe LS 600h naar eigen zeggen de lat opnieuw hoger gelegd. Wat dat inhoud qua innovaties houdt Lexus nog even geheim tot aan de onthulling.

Live
Wie eerste rang wil zitten bij de onthulling kan op 31 juli vanaf 05.30 uur Nederlandse tijd op lexus.com meekijken met de wereldpremière. Beeldmateriaal van de nieuwe LS 600h is naar verwachting pas beschikbaar rond de onthulling in San Francisco, later deze maand.

De nieuwe Lexus LS 600h wordt rond de jaarwisseling in Nederland verwacht. Waaruit we kunnen concluderen dat de eerste klantenauto’s in januari 2013 worden afgeleverd.

De huidige generatie werd in 2009 nog voorzien van een facelift. Kijk voor beeldmateriaal hiervan op Autoblog.nl.


Meer lezen over: , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.